Feest

Op vrijdag 12 mei 2017 vieren we FEEST !

Ons feest vindt plaats in De Kriekelaar, in Schaarbeek (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek).

Het wordt een feest met en voor alle deelnemers: kinderen en ouders, voorlezers, leerkrachten, bibliotheekcollega's, docenten van hogescholen, sympathisanten... We hebben een stevig feestprogramma voor je in petto met heel veel voorlezen, boeken, een heuse Boekenbende-publicatie, workshops, muziek en leuke activiteiten voor de allerkleinsten. Annabelle Van Nieuwenhuyse is onze gastvrouw, en zij gidst je door het feestelijke programma heen.

We starten met taart, en eindigen met overheerlijke Brusselse frietjes.

Het feest begint vanaf 16u met spelletjes voor de kinderen, een hapje en een drankje. Om 16u30 gaan we echt van start: we kijken naar een filmpje, zingen samen het gloednieuwe bibliotheeklied, luisteren naar een verhaal, tijd voor een dansje en tussendoor ook korte interviews met kinderen, ouders en voorlezers ...

Om 17u30 starten verhalenworkshops en boekenateliers voor de kinderen. En om 18u30 eten we samen iets lekkers! Voor alle gasten zal onze publicatie "Een boek lees je niet alleen. 20 jaar Boekenbende aan Huis in Brussel" klaar liggen. En voor de kinderen hebben we natuurlijk een gepast cadeautje...

INSCHRIJVEN

Iedereen is welkom op ons feest, maar het is praktisch voor ons als we weten hoeveel gasten we mogen verwachten. Dus graag snel even inschrijven via dit formulier. Een telefoontje naar de bibliotheek van jouw gemeente kan ook. Of naar dit centrale nummer: 02 563.05.88.

Ben je leerkracht in een Brusselse school en kom je samen met een groep ouders en kinderen, heel graag ! Laat je ook dan even weten met hoeveel ouders en kinderen jullie komen?